Panerai – Italiensk design og schweizisk urmageri

Panerai blev grundlagt i 1860 i Firenze. I mange årtier var Panerai leverandør af præcisionsinstrumenter til den italienske flådes dykkerkorps. Panerai-urene blev skabt til brug på store dybder og er kendt for det rene design, som er let at aflæse, også i dårlige lysforhold. Panerai værner om sine historiske rødder, og har samtidig kastet mange ressourcer i udviklingen af nye materialer, der kan forbedre de klassiske dykkerure.
BMG-TECH er et unikt materiale fra Panerai som både er stærkt, lettere end stål, og har stor modstandsdygtighed overfor korrosion og magnetisme.

Autoriseret af Panerai

Klarlund er autoriseret forhandler af Panerai, og du finder et stort udvalg af lækre ure i begge vores forretninger. Vores urmagerværksted er certificeret af Panerai og vi har adgang til den nyeste viden. Når du køber dit Panerai hos Klarlund får du en udvidet garanti på i alt fire år.

Oplev urene

Du er altid velkommen til at besøge en af vores forretninger, så du kan opleve det store udvalg af ure fra Panerai og finde det perfekte ur for dig.

Har du spørgsmål om Panerai, fx om priser og leveringstid, kan du også kontakte os på telefon 3311 5310 og på mail til info@klarlund.dk

NYHEDER & ARTIKLER