Urmagerværksted i verdensklasse

Kontakt urmagerne i forretningerne eller på telefon og e-mail

I begge vores forretninger har vi Quick Service, hvor du kan komme ind og få rådgivning direkte fra urmagerne om dit ur, i forretningernes åbningstider.

Du kan også kontakte værkstedet direkte på telefon: mandag-fredag kl. 9-15 på tlf. 3332 2030 eller kontakt os på e-mail: service@klarlund.dk

Certificeret

Når du køber et ur hos Klarlund, får du også adgang til et værksted og ur-ekspertise i særklasse. Urværkstedet er et af verdens mest kompetente og officielt certificeret af bla. Rolex, Panerai, Cartier, Vacheron Constantin, Omega og TAG Heuer. Både i vores forretninger på Østergade og Vesterbrogade har vi Quick Service, hvor du kan komme ind og få rådgivning direkte fra urmagerne om dit ur.

Specialværktøj og reservedele

For at kunne servicere et ur korrekt, kræves specialværktøj som er individuelt for hvert urmærke. Specialværktøjet bliver kun solgt til autoriserede værksteder, der lever op til en høj standard. Du er dermed sikker på at dit mekaniske ur serviceres med det korrekte værktøj og med originale reservedele.

GIV DIT DYREBARE UR EN KLARLUND MAKEOVER

Urværkstedet råder bla. over en specialudviklet polermaskine, der har fået en høj status blandt ur-entusiaster og fagfolk. Poleringen er en service, som vi yder, når et ur har været til komplet eftersyn. Urene kommer tilbage i så fin stand, at de ofte ser ud som om, at de blev solgt fra ny i går.

Uddannelse og erfaring

Klarlund´s urmagere har uddannelse på urfabrikkerne, afsluttende med tests der skal bestås. Du er dermed sikker på at dit dyrebare mekaniske ur bliver serviceret med det rigtige værktøj, originale reservedele og at urmageren er certificeret.

Sådan foregår service af et ur
Ur-service i 12 trin.