BYGGET TIL AT HOLDE

SERVICEEFTERSYN OG REPARATION AF ROLEX-URE HOS KLARLUND

Rolex-ure er designet og bygget til at holde. Fra udtænkningen af et Rolex-ur til det tidspunkt, det forlader værkstederne, skal hvert trin i dets udvikling og fremstilling leve op til et enkelt altafgørende krav: kvalitet. Derfor er der ingen grænse for, hvor længe et Rolex-ur kan fortsætte med at fungere, gå i arv fra generation til generation og leve flere liv.

LAD EN EKSPERT VEJLEDE DIG

Med mange år mellem eftersyn, fortjener dit ur den højeste grad af opmærksomhed. Klarlund er som et Rolex-autoriseret servicecenter dybt engageret i at tilbyde dig førsteklasses eftersalgsservice. Takket være vores urmageres meget krævende standarder og ekspertise kan dit Rolex-ur med alderen fortsat udføre sine funktioner med fremragende pålidelighed og enestående skønhed.

SERVICEEFTERSYN AF DIT ROLEX HOS KLARLUND

SERVICEEFTERSYN AF DIT ROLEX HOS KLARLUND

Klarlund er stolte over at være en del af det verdensomspændende netværk af Rolex-oplærte urmagere, nøje udvalgt for deres kompromisløse professionalisme og ekspertise. Vi følger Rolex’ eftersynsprocedure, der er designet til at sikre, at hvert ur, der forlader et Rolex-værksted, efterlever dets originale funktionelle og æstetiske specifikationer.

DIT AUTORISEREDE SERVICECENTER

Urmagerne i vores førende workshops trænes i henhold til de strengeste kvalitetskriterier og vurderes regelmæssigt af Rolex. Enhver form for servicehandling på et Rolex-ur kan trygt overlades til Klarlund - fra justering af urlænkens længde til restaurering af et historisk ur.

DIT AUTORISEREDE SERVICECENTER
ROLEX’ SERVICEPROCEDURE

ROLEX’ SERVICEPROCEDURE

Rolex’ serviceprocedure er designet til at sikre, at hvert ur, der forlader et Rolex-værksted, efterlever dets originale funktionelle og æstetiske specifikationer. Hvert urværk bliver efterset grundigt, og hver urkasse og -lænke bliver omhyggeligt genoppudset for at genskabe deres glans. Tidtagningsnøjagtighed og vandmodstand testes nøje for at garantere det niveau af kvalitet og pålidelighed, som du naturligvis forventer af et Rolex-ur.

Udforsk mere

TO ÅRS SERVICEGARANTI

Efter et komplet serviceeftersyn er dit Rolex dækket af en to-års servicegaranti. Denne garanti udelukker enhver skade eller forringelse som følge af en ulykke eller forkert håndtering af uret. Enhver indgriben fra en ikke-Rolex-autoriseret tredjepart eller tilføjelse af ikke-Rolex-fremstillede dele eller tilbehør vil annullere servicegarantien.

TO ÅRS SERVICEGARANTIR
DIT AUTORISEREDE SERVICECENTER
Serviceeftersyn af dit Rolex Kontakt Klarlund Kontakt