Hublot – Fusion af klassiske og avancerede materialer

Hublot er det første mærke, der har turde kombinere guld og gummi i det samme ur og blev en mester i “Art of Fusion”. Sammensmeltning af fortid og nutid i et futuristisk ur. Sammensmeltningen af ​​traditionelle, moderne og banebrydende materialer. Sammensmeltningen mellem urmageriets håndværk og kraften i en innovativ designidentitet.

Fusionen mellem konventionelle mekanismer og deres unikke konstruktion. Og endelig sammensmeltning af håndværk inden for fremstillingen, hvor hele rækken af ​​talenter og færdigheder arbejder sammen for at skabe ure, der er uden sidestykke.

Autoriseret af Hublot

Klarlund er autoriseret forhandler af Hublot, og du finder et stort udvalg af lækre ure i vores forretning på Østergade. Vores urmagerværksted er certificeret af Hublot og vi har adgang til den nyeste viden. Når du køber dit Hublot hos Klarlund får du en udvidet garanti på i alt fire år.

Oplev urene

Du er altid velkommen til at besøge vores forretning på Østergade, så du kan opleve det store udvalg af ure fra Hublot og finde det perfekte ur for dig.

Har du spørgsmål om Hublot, fx om priser og leveringstid, kan du også kontakte os på telefon 3311 5310 og på mail til info@klarlund.dk

NYHEDER & ARTIKLER