2. juni 2022
Klarlund & Vacheron Constantin, kvalitet og håndværk

Vacheron Constantin er et af vores eksklusive urmærker der brænder for at designe ure der er lige så teknisk imponerende, som de er æstetisk smukke. Blandt deres klassiske kollektioner finder du Overseas, Patrimony og Traditionnelle.

Fælles for dem er at de er designet med høj ekspertise, kvalitet og er et udsøgt stykke håndværk. “Overseas” er et elegant dress-ur, designet med fokus på at udforske verden, samt yde komfort, der gør uret til den perfekte daglige ledsager. “Patrimony” er baseret på et minimalistisk og stilrent look. “Traditionnelle“-kollektionen er den mest krævende Genéve Haute Horlogerie, med traditioner nedarvet fra det 18. århundrede. Det er et tidløst, sofistikeret og elegant design.

Den nyest tilkommende kollektion er Vacheron Constantins kvindelige kollektion “Égérie”, som er inspireret af og dedikeret til kvinder. Urene kombinerer smukt urmagerkunsten med et feminint og moderne design. Det er et perfekt rent design af urskiven, hvor tallene ser ud til at svæve over en delikat drapering af silke. Ydermere er smykkeurene prydet med brillanter på både krans og datoring, samt har en smuk hvid månesten på kronen.

OPLEV ET UDVALG AF VACHERON CONSTATINS FORSKELLIGE KOLLEKTIONER OG MODELLER I VORES FORRETNINGER, ELLER FIND DEM HER: