NOMOS Glashütte er et tysk urmærke med en knivskarp profil

Form skal følge funktion. NOMOS har samme tilgang til urmageri som til design: Lad os se om vi kan gøre det smartere, enklere og bedre end man har gjort før! Dette har resulteret i, at al overflødig ornamentering undgås, og man har i samarbejde med tyske universiteter udviklet sine egne urværker, der både er enkle, præcise og meget tynde. Er man interesseret i arkitektur, møbelklassikere, grafisk design, rene linjer og Bauhaus, er NOMOS et ikon indenfor ure. Det er uret for designaficionados.

Autoriseret af Nomos

Klarlund er autoriseret forhandler af NOMOS, og du finder et stort udvalg af lækre ure i begge vores forretninger. Vores urmagerværksted er certificeret af NOMOS og vi har adgang til den nyeste viden. Når du køber dit NOMOS hos Klarlund får du en udvidet garanti på i alt fire år.

Oplev urene

Du er altid velkommen til at besøge en af vores forretninger, så du kan opleve det store udvalg af ure fra NOMOS og finde det perfekte ur for dig.

Har du spørgsmål om NOMOS, fx om priser og leveringstid, kan du også kontakte os på telefon 3311 5310 og på mail til info@klarlund.dk

NYHEDER & ARTIKLER