Forretningsbetingelser

Vilkår og handelsbetingelser gældende for webshop

Er der tvivl om vores betingelser, er du altid velkommen til at kontakte os på info@klarlund.dk.

Købsbetingelser:

Hos Klarlund kan du betale med følgende kredit- og betalingskort: Visa/Mastercard/Eurocard. Efter købet sendes en ordrebekræftelse for dit køb direkte til din e-mailadresse. Pengene bliver trukket på kortet når varen er afsendt. Alle priser er i DKK og inklusiv moms.
Ved køb af produkter hvor Konto-til-Konto benyttes som betalingsmetode, bliver produktet afsendt/udleveret til kunden når Klarlund har modtaget betalingen.

Leveringstidspunkt:

Hos Klarlund har vi hurtig levering. Alle forsendelser leveres indenfor 1-3 hverdage, dog med forbehold for udsolgte varer eller bestillingsvarer. Har du bestilt flere varer, sender vi din ordre samlet og du vil få besked hvis én af dine varer ikke er på lager.

Vi sender vores pakker med FedEx. Klarlund kan ikke drages til ansvar for eventuelle forsinkelser hos vores pakkedistributører.

Ved bestilling efter kl. 12.00 vil leveringstiden blive forlænget med et døgn. I tilfælde af at en vare ikke kan leveres som anført, vil vi kontakte dig inden for 2-4 hverdage.

I december og ferieperioder kan der forekomme længere leveringstid.

Gavekort:

Gavekort kan ikke indløses i vores webshop, kun i vores fysiske butikker.

Julegaver:

Julegaver købt i december måned, kan byttes ved forevisning af faktura frem til d. 5. januar.

Returret:

Der er 14 dages returret på alle varer, gældende fra den dag varen modtages. Fortryder du et køb, skal du returnere varen i samme stand som du modtog den. Vurderer Klarlund at varen har været brugt, kan varen ikke returneres. Varen anses som værende taget i brug hvis den bruges ud over hvad der er muligt, når man prøver en vare i en fysisk butik. Når varen er modtaget retur og godkendt, overføres pengene til din konto indenfor få dage. Varen skal sendes forsvarligt retur, forsvarligt emballeret og med fakturaen. Forsendelsesomkostninger til returnering skal du dog selv afholde. Husk at kontakte Klarlund før du sender varen retur, da behandlingen af din retursag ellers kan blive forsinket. Skriv tydeligt at du ønsker at gøre brug af returretten og ønsker tilbagebetaling.

Ved køb af produkter hvor Konto-til-Konto benyttes som betalingsmetode, bliver produktet afsendt/udleveret til kunden når Klarlund har modtaget betalingen.

Reklamationsret:

Klarlund yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven på omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles til info@klarlund.dk indenfor 14 dage efter købet. Varen kan efterfølgende returneres til reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering.

En klage over en vare kan indgives til Nævnenes Hus, Mæglingsteamet for Forbrugerklager, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus. Mæglingsteamet vil forsøge at løse tvisten ved mediation, og hvis det ikke lykkes at finde en løsning, kan du indbringe klagen for Forbrugerklagenævnet.

Det er som udgangspunkt en forudsætning for at klage, at varen eller ydelsen, som du vil klage over, har kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. Beløbsgrænserne kan blive ændret. Du skal betale et gebyr for at få klagen behandlet.

Reklamation og varereturnering foregår ved henvendelse til følgende adresse:

Klarlund A/S
Østergade 22
1100 København K.
Cvr-nr. 75636717
E-mail: Info@klarlund.dk

Returnering kan også ske ved at aflevere varen personligt i en af vores forretninger. Købsfaktura skal altid medbringes eller fremsendes med varen.

Fragt og ekspeditionsomkostninger:

I Klarlund har vi valgt at dække disse omkostninger ved alle leveringer indenfor Danmark.

Vi sender kun til Danmark.

Forbehold for ændringer:

Klarlund A/S forbeholder sig ret til at ændre og opdatere priser. Vi tager forbehold for trykfejl, udsolgte varer samt de regler og betingelser der er gældende for Klarlund.dk.

Juridisk navn og adresse:

Klarlund A/S
Østergade 22
1100 København K

Læs vores persondatapolitik og cookiepolitik.

Følg os på Facebook og Instagram.