Forretningsbetingelser

Købsbetingelser:

Hos Klarlund kan du betale med følgende kredit- og betalingskort: Visa/Mastercard/Eurocard. Efter købet sendes en ordrebekræftelse for dit køb direkte til din e-mailadresse. Pengene bliver trukket på kortet når varen er afsendt. Alle priser er i DKK og inklusiv moms.
Ved køb af produkter hvor Konto-til-Konto benyttes som betalingsmetode, bliver produktet afsendt/udleveret til kunden når Klarlund har modtaget betalingen.

ROLEX SEKTION

Når du er på Rolex-siderne på vores website, vil du være på et indlejret website fra www.rolex.com. I dette tilfælde gælder disse politikker: Terms of Use, Privacy Notice og Cookies Policy.

Gavekort:

Gavekort kan ikke indløses i vores webshop, kun i vores fysiske butikker.

Julegaver:

Julegaver købt i december måned, kan byttes ved forevisning af faktura frem til d. 5. januar.

Reklamationsret:

Klarlund yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven på omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles til info@klarlund.dk indenfor 14 dage efter købet. Varen kan efterfølgende returneres til reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering.

En klage over en vare kan indgives til Nævnenes Hus, Mæglingsteamet for Forbrugerklager, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus. Mæglingsteamet vil forsøge at løse tvisten ved mediation, og hvis det ikke lykkes at finde en løsning, kan du indbringe klagen for Forbrugerklagenævnet.

Det er som udgangspunkt en forudsætning for at klage, at varen eller ydelsen, som du vil klage over, har kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. Beløbsgrænserne kan blive ændret. Du skal betale et gebyr for at få klagen behandlet.

Reklamation og varereturnering foregår ved henvendelse til følgende adresse:

Klarlund ApS
Østergade 22
1100 København K.
Cvr-nr. 37860301
E-mail: Info@klarlund.dk

Returnering kan også ske ved at aflevere varen personligt i en af vores forretninger. Købsfaktura skal altid medbringes eller fremsendes med varen.

Forbehold for ændringer:

Klarlund ApS forbeholder sig ret til at ændre og opdatere priser. Vi tager forbehold for trykfejl, udsolgte varer samt de regler og betingelser der er gældende for Klarlund.dk.

Juridisk navn og adresse:

Klarlund ApS
Østergade 22
1100 København K

Læs vores persondatapolitik og cookiepolitik.

Følg os på Facebook og Instagram.