Fordele ved at købe dit smykke hos Klarlund

Kun hos Klarlund

Classic K Collection og Forever by Klarlund kan udelukkende købes hos Klarlund. Det er vores egne eksklusive smykkeserier i bedste danske design med materialer og forarbejdning i høj kvalitet.

Personlig rådgivning

I Klarlunds to forretninger kan du altid se og prøve et stort udvalg af smykker og i behagelige omgivelser finde det helt perfekte smykke som opfylder dine behov. Vi glæder os til at hjælpe dig og dele ud af vores viden om ædelsten og smykker.

Diamantcertifikat

Ved køb af et solitaire-smykke med en diamant på mere end 0,50 carat, ofte også under, følger der et diamantcertifikat med smykket.
Det indeholder samtlige faktuelle oplysninger samt en tegning af diamanten.

8 dages bytteservice

Inden for 8 dage har du mulighed for at fortryde et køb og bytte til et andet smykke. Smykket der ombyttes, skal være i samme stand som da du købte det, og må ikke være taget i brug.

Førende guldsmed siden 1947

Klarlund har eksisteret i mere end 70 år, og har du spørgsmål eller ønsker til dit smykke, kan du altid kontakte en af vores to forretninger.
Det giver tryghed for dig som kunde.

Internationalt design

Flere gange om året kan du opleve nye og unikke designs hos Klarlund. Vi besøger de førende smykkemesser og tilføjer de bedste nye designs til vores sortiment, der fremstilles på vores guldsmedværksteder i Danmark, Tyskland og Italien.
Klarlund er eneforhandler i Danmark af det parisiske smykkemærke Chaumet.

Skab dit personlige smykke

Har du en idé til dit helt personlige smykke, kan du i samarbejde med vores smykkeeksperter få det ført ud i livet. Vi bistår hele processen fra design til guldsmedearbejdet.

Tilpasning af smykker

Klarlunds guldsmede kan sikre, at dit smykke bliver tilpasset præcis til dig. Har du brug for, at din ring skal ændres i størrelsen, eller drømmer du om flere sten i din alliancering, så kan vi hjælpe.

Professionel pleje

Smykker har behov for pleje af og til, og trænger det til en kærlig hånd, kan vores guldsmede hjælpe. Hvidguld kan få genopfrisket den strålende lyse farve. Børstet guld kan få genskabt den rustikke overfalde. Blanke smykker kan poleres op osv.