Fordele ved at købe dit ur hos Klarlund

Kun den ægte vare

Hos Klarlund er du 100 % sikker på, at dit nye ur er ægte. På verdensplan sælges der meget vellignende kopier, der kan snyde de fleste. Vi ser hver uge kopiure, hvor ejerne desværre er blevet snydt af sælgeren.

SPECIALVÆRKTØJ TIL ALLE URMÆRKER

Klarlund råder over det nødvendige specialværktøj, der sikrer den korrekte service af dit ur. Specialværktøjet er kun tilgængeligt for autoriserede værksteder, hvor urmagerne har bestået urmærkernes tests.

GRATIS JUSTERING AF URLÆNKE

Dit nye ur skal passe helt perfekt. Som kunde hos Klarlund er du altid velkommen til at kigge forbi og få justeret længden på din urlænke.

2 års ekstra garanti

Når du køber et ur fra Hublot, IWC, Longines, Rolex, Panerai, TAG Heuer, Vacheron Constantin og Tudor hos Klarlund får du mulighed for en gratis udvidet garanti på i alt 4 år. Med i garantien hører et gratis garantitjek, der skal udføres, inden uret er to år.

Gratis garanti-tjek

Er uret dækket af Klarlunds udvidede garanti, skal det indleveres til et af vores værksteder, inden det er to år. Her vil det gratis blive gennemgået af urmagerne, reguleret efter behov og tryktestet. Desuden bliver urkasse og lænke vasket med ultralyd. Herefter har du yderligere 2 års garanti.

Førende urmager siden 1947

Klarlund har i mere end 70 år, været forhandler af eksklusive ure. Har du spørgsmål eller ønsker til dit ur, kan du altid kontakte en af vores to forretninger. Det giver tryghed for dig som kunde.

8 dages bytteservice

Inden for 8 dage har du mulighed for at fortryde et køb og bytte til et andet ur. Uret der returneres må ikke være taget i brug og ur samt æske skal være i samme stand, som da du købte det.

Autoriseret værksted

Når du køber et ur hos Klarlund, får du adgang til et værksted og ur-ekspertise i særklasse. Urværkstedet er et af verdens mest kompetente og officielt certificeret af de fineste urmærker, bl.a. af Rolex, Panerai, OMEGA og Vacheron Constantin.

Quick service

I begge forretninger har vi Quick Service. Det betyder, at du kan tale direkte med en urmager og få en hurtig diagnose af dit urs tilstand. De mest almindelige problemer kan ofte afhjælpes med det samme.

Nordens største Rolex-forhandler

At Klarlund er Nordens største Rolex-forhandler, giver dig en række fordele. Det er her, du finder det største udvalg, de nye modeller, hurtig levering og en stor ekspertise.