TUDOR med egen velfortjent identitet

Mærket blev første gang registreret i februar 1926, under grundlægger Hans Wilsdorf. Efter 2. verdenskrig var tiden kommet til at udvide og give mærket sin egen velfortjente identitet og i 1946 blev TUDOR S.A. skabt som det vi kender idag. I de senere år har TUDOR lanceret nye versioner af nogle af deres utrolig populærer modeller fra tidligere år. TUDOR har gjort dem omend endnu smukkere, og samtidig bevaret alle de elementer, der gjorde forgængeren så utroligt populær.

Autoriseret af Tudor

Klarlund er autoriseret forhandler af Tudor, og du finder et stort udvalg af lækre ure i begge vores forretninger. Vores urmagerværksted er certificeret af Tudor og vi har adgang til den nyeste viden. Når du køber dit Tudor hos Klarlund får du en udvidet garanti på i alt fire år.

Oplev urene

Du er altid velkommen til at besøge en af vores forretninger, så du kan opleve det store udvalg af ure fra Tudor og finde det perfekte ur for dig.

Har du spørgsmål om Tudor, fx om priser og leveringstid, kan du også kontakte os på telefon 3311 5310 og på mail til info@klarlund.dk

NYHEDER & ARTIKLER