6. september 2023
Fifty Fathoms -jubilæum

Blancpain fejrer 70 år med Fifty Fathoms kollektionen

For 70 år siden lancerede Blancpain sit første Fifty Fathoms ur.
Kollektionen hylder livet under vandet og Blancpains passion for dykkerure.
Den er indbegrebet af eksklusivt håndværk, funktioner og egenskaber der i dag definerer dykkerure verden over.

Fifty Fathoms-kollektion blev introduceret for første gang i 1953, og blev oprindeligt udviklet af Blancpains daværende CEO Jean-Jacques Fiechter, som selv var en passioneret dykker. Kollektionen danner fundamentet for nogle af verdens mest ikoniske dykkerure og modeller. Lige siden har Blancpain arbejdet sammen med dykkere, videnskabsmænd og undervandsfotografer. Dette har gjort dem i stand til at udforske og opdage et væld af verdens mest imponerende skønheder under vandet.

At udforske og bevare verdenshavene er dermed også en af Blancpains kernepassioner og derfor støtter de op om vigtige aktiviteter og initiativer dedikeret til havene.

Fifty Fathoms er unikt med sin vandtætte dobbeltforseglet krone, selvlysende indikatorer og sit selvoptrækkende urværk og er derfor blevet et undværligt instrument for dykkere på undervandsmissioner verden over.

Hos Klarlund kan du opleve flere modeller fra Fifty Fathom kollektionen, heriblandt Fifty Fathoms Automatique og Fifty Fathoms Bathyscaphe

Blancpain har lanceret 2 limiterede jubilæumsmodeller

Læs mere om Blaincpain og se flere modeller her

Hvis du vil se urene tættere på og høre mere om Blancpains fantastiske historie, så kom forbi forretningen på Østergade 22, 2.sal. Her finder du et udsnit af Blancpains univers.