22. januar 2024
INVITATION: Wedding days

Klarlund & Bucherer inviterer til Wedding Days

3. & 4. februar

Skal I giftes i 2024, kan I finde inspiration til jeres bryllup til Klarlunds & Bucherer Wedding Days. Vores smykkeeksperter guider jer til valget af de perfekte vielsesringe, der gør den store dag til noget helt særligt og uforglemmeligt. 
Wedding Days afholdes lørdag den 3. februar i Klarlund Østergade 22 og søndag den 4. februar i Bucherer, Illum.

Åbningstider:
Klarlund: kl. 10.00 – 16.00 
Bucherer: 10.00 – 20.00

I vil kunne finde en serie af klassiske vielsesringe, fremstillet i gul-, hvid- eller rosa-guld, i 18 karat. Ønsker I at få skabt vielsesringe i eget design, kan vi også være behjælpelige med dette. Det er muligt at arbejde med en lang række materialer og overflader, der kombineres med èn eller flere smukke diamanter.

Oplev også et udpluk af Jesper Høvrings smukke og elegante brudekjoler, der vil være udstillet i forretningerne weekenden over.

”Vores kjoler skal bringe en unik følelse af lykke og skønhed – det er den magi, jeg forsøger at få frem i alle mine designs”

Vi sørger for den rette bryllupsstemning og forkæler jer med bobler fra Laurent-Perrier, chokolade fra det Confecture og Macarons fra Sweet Valentine.

I kan også få inspiration til brudebuketten, da vi har allieret os med dygtige Florist Lars Jon. Bryllupper er Lars Jons helt særlige speciale og de skaber moderne såvel som klassiske brudebuketter, samt borddekorationer og meget mere til den særlige dag.

Vil I være sikker på at der står en af vores eksperter klar til at tage imod jer, anbefaler vi at booke en tid hos en vores forretninger i Wedding days weekenden. Det er også muligt blot at lægge vejen forbi uden tidsbestilling.

Vi glæder os til at se jer i vores forretninger

Venlig Hilsen
Klarlund & Bucherer