Serviceeftersyn af dit Rolex

SERVICEPROCESSEN

Enhver officiel Rolex-forhandler og Rolex-affilieret er autoriseret til at modtage dit Rolex-ur til serviceeftersyn. Ved modtagelse af dit ur noterer en medarbejder eventuelle anmodninger, du måtte have. Uret sendes derefter til en urmager.

VURDERING AF URET

VURDERING AF URET

Dit ur undersøges nøje af en urmager, der udfærdiger et estimat over det arbejde, der skal udføres. Når estimatet er godkendt, påbegynder serviceeftersynet.

FORBEREDELSE TIL SERVICE

Urværket, der stadig er udstyret med skive og visere, fjernes fra kassen - hvorfra lænken allerede er blevet demonteret. Urværket, kassen og lænken følger adskilte stier under serviceeftersynet, før de samles igen i slutningen af processen.

FORBEREDELSE TIL SERVICE
AFMONTERING AF URVÆRKET

AFMONTERING AF URVÆRKET

Urværket skilles helt ad, og alle dele undersøges nøje. De, der ikke længere opfylder Rolex’ krav, udskiftes systematisk.

RENSNING AF KOMPONENTER

Hver komponent renses i et ultralydsbad for at fjerne alle spor af urenheder.

RENSNING AF KOMPONENTER

SAMLING OG SMØRING AF URVÆRKET

De rensede komponenter tørres, hvorefter urværket samles helt igen og smøres. Urmageren foretager de første præcisionsjusteringer på urværket i henhold til brandets nøjagtighedskriterier.

GENOPPUDSNING AF KASSE OG LÆNKE

GENOPPUDSNING AF KASSE OG LÆNKE

Kassen skilles helt ad, og den mellemste kasse, krans, bagside og lænke nypoleres eller får en ‘satin’-finish - alt efter deres oprindelige finish. Disse vanskelige indgreb kræver stor omhu og fingerfærdighed.

SAMLING AF KASSEN

SAMLING AF KASSEN

Efter rensning og genoppudsning samles kassens dele igen og tætningerne udskiftes. Kassen testes for vandtæthed.

INDKAPSLING AF URVÆRKET

Urværket - som atter er blevet udstyret med sin skive og visere - sættes tilbage i kassen, når urmageren har udført strenge tekniske og æstetiske kontroller af alle disse elementer.

INDKAPSLING AF URVÆRKET
PRÆCISIONSTEST

PRÆCISIONSTEST

Efter indkapslingen af urværket måler urmageren dets kronometriske præcision igen og foretager de endelige justeringer, der er nødvendige for at den kan opfylde Rolex’ krav.

Kassens bagside skrues derefter fast, og dit ur gennemgår en anden Rolex-specifik test, der varer mindst 24 timer for at kontrollere urværkets ydeevne over tid.

TEST FOR VANDTÆTHED

Dit ur bliver tryktestet i vand for at kontrollere, at det er vandtæt, og derefter remonteres lænken på kassen.

AFSLUTTENDE KONTROL

Dit ur er nu klar til en afsluttende kontrol, hvor urmageren sikrer, at uret fungerer perfekt, og at dets æstetiske udseende er upåklageligt.

AFSLUTTENDE KONTROL
TILBAGELEVERING AF URET

TILBAGELEVERING AF URET

Efter serviceproceduren returneres dit ur til dig i et beskyttet etui, og ledsages af en international toårig servicegaranti, der dækker reservedele og arbejdskraft.

FØRSTEKLASSES SERVICE

Rolex er dybt engageret i at tilbyde dig førsteklasses eftersalgsservice. Takket være vores urmageres meget krævende standarder og ekspertise kan dit Rolex-ur med alderen fortsat udføre sine funktioner med fremragende pålidelighed og enestående skønhed.

FØRSTEKLASSES SERVICE
Rolex nye ure 2021