ure Rolex smykker & diamanter bryllup forretninger
klarlund Rolex 12 steps
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
klarlund faglært urmager
klarlund rensning og polering
klarlund rensning af urværk
klarlund polering og mattering
klarlund rensning af urkasse og lænke
klarlund samling og tryktest
klarlund undersøgelse og kontrol af urværk
klarlund samling og smøring
klarlund montering af skive og visere
klarlund montering af udværk i urkasse
klarlund slutkontrol
klarlund udlevering af uret

klarlunds urmagerværksted
tlf. 33322030. telefon åben man-fre kl. 9-15
service@klarlund.dk

klarlund urmagerværksted
klarlund urmagerværksted i særklasse

urmagerværksted
i verdensklasse

Når du køber et ur hos Klarlund, får du også adgang til et værksted og ur-ekspertise i særklasse. Urværkstedet er et af verdens mest kompetente og officielt certificeret af Rolex, Audemars Piguet, Panerai, Cartier, Vacheron Constantin, Omega og TAG Heuer. Både i vores forretninger på Østergade og Vesterbrogade har vi Quick Service, hvor du kan komme ind og få rådgivning direkte fra urmagerne om dit ur.

Ur-service
i 12 steps

Tryghed & garanti

specialværktøj til
alle vores urmærker

For at kunne servicere et ur korrekt kræves specialværktøj som er individuelt for hvert urmærke. Specialværktøjet bliver kun solgt til autoriserede værksteder, der lever op til en høj standard. Derfor har Klarlund haft vores urmagere til uddannelse på urfabrikkerne afsluttende med tests, der skal bestås. Når dit dyrebare mekaniske ur serviceres hos Klarlund er du sikker på, at det bliver udført med det rigtige værktøj og at urmageren er certificeret.

Ur-service
i 12 steps

Tryghed & garanti

klarlund specialværktøj til alle urmærker
klarlund giver to års ekstra garanti

Kun hos klarlund:
2 års ekstra garanti

De første 2 år er uret omfattet af fabriksgarantien. For ure fra Cartier, Chanel, Chaumet, Hublot, Longines, Montblanc, Omega, Rolex, Panerai, TAG Heuer og Tudor købt hos Klarlund får du mulighed for en gratis udvidet garanti på i alt 4 år.
Inden to år skal uret indleveres til en gratis garantiservice og her vil det blive gennemgået, renset, reguleret og tryktestet. Herefter får du et bevis med yderligere 2 års garanti.

Tryghed & garanti

giv dit dyrebare ur
en klarlund makeover

Urværkstedet råder over en specialudviklet polermaskine, der har fået en nærmest mytologisk status blandt ur-entusiaster og fagfolk. Poleringen er en service, som vi yder, når et ur har været til komplet eftersyn. Urene kommer tilbage i så fin stand, at de ofte ser ud som om, at de blev solgt fra ny i går. Se før- og efterbilleder her til højre.

Ur-service
i 12 steps

Tryghed & garanti

klarlund giv dit dyrebare ur en makeover
klarlund giv dit dyrebare ur en makeover
klarlund giv dit dyrebare ur en makeover
klarlund og urene

povl klarlund og urene

Grundlæggeren af Klarlund, Povl Erik Klarlund, var selv uddannet urmager og havde indsigt i service og vedligeholdelse af mekaniske ure. Der var et stort behov for urreparationer i tiden efter 2. Verdenskrig, hvor salget af nye ure var begrænset.

Først fra 1950’erne kom der gang i ursalget og i 1955 fik Klarlund agenturet på Rolex. Det har givet Klarlund mulighed for at opnå en ekspertise på alt, hvad der vedrører Rolex og mekaniske urværker, gennem de seneste 60 år.

Povl Klarlund var fremsynet og opbyggede efterhånden en portefølje af nogle af verdens mest kendte urmærker. I begyndelsen var de kraftige og holdbare værkstøjsure ikke specielt populære hos danskerne, men det ændrede sig og i dag er Klarlund Danmarks største på salg og service af eksklusive ure.