EKSPERTISE

Klarlund Pre-Loved Collection består af ure i den fineste klasse, nøje udvalgt og indkøbt af Klarlunds passionerede eksperter og urmagere. Du kan derfor trygt bevæge dig ind i vores fantastiske univers af Pre-Loved ure, hvor du kan handle sikkert hos Klarlund Pre-Loved. Du finder udvalget af Pre-Loved ure i vores to forretninger.
Vi klargører og servicerer alle ure som sikkerhed for originalitet samt funktionalitet.

Troværdighed og sikkerhed

Ved køb af Pre-Loved ure, medfølger der 2 års Klarlund service garanti som dokumentation på klargøring og service før salg.

Besøg en af vores forretninger for at se vores unikke udvalg af Pre-Loved ure. Urene kan kun ses i vores forretninger eller sociale medier.

E-mail: preloved@klarlund.dk
Telefon: 54 58 80 68

Sælg dit ur til Klarlund

Vi hjælper dig med at sælge dit ur trygt og sikkert. Gennem Klarlund opnår du troværdighed, sikkerhed og tilgængelighed i form af et vurderingstilbud som vi efterfølgende gennemgår med dig, så vi kan finde en ny ejer til dit ur. Går du med salgstanker, så kontakt os nu eller mød os i en af vores forretninger til en personlig snak.

Godt at vide hvis du vil sælge dit ur til Klarlund
  • Uret skal være købt i EU eller være moms registreret i EU. Samt skal du have bopæl og bank i Danmark.
  • For at modtage et eventuelt tilbud på et ur, skal det først indleveres så vi kan tjekke uret igennem. Det kan tage op til 7 hverdage og der gives ikke et estimat ved indlevering.
  • Uret indleveres uden boks og papirer.  Uret kan indleveres i begge forretningers åbningstider, aftale er ikke nødvendig.
  • Ved et eventuelt tilbud, underskrives en købsaftale og pengene bliver overført til dig indenfor 2-4 bankdage.