Pre-Loved Collection

Hos Klarlund er et ur et unikt og eksklusivt stykke håndværk. Med den rigtige pleje kan det gå fra generation til generation.
Derfor har vi glædet os til at kunne lancere vores seneste tiltag,
Klarlund Pre-Loved Collection.

Med konceptet ønsker vi at hylde urets tidligere historie, samt at det har været elsket, båret og respekteret af en tidligere ejer. En historie, en ny ejer nu vil kunne bygge videre på.

Ekspert viden

Pre-Loved kollektionen består af ure i den fineste klasse, nøje udvalgt og indkøbt af Klarlunds passionerede eksperter, urmagere samt ur entusiaster. Du kan derfor trygt bevæge dig ind i vores fantastiske univers af Pre-Loved ure, hvor du sikkert kan handle hos Klarlund og gå på jagt efter ure som skal ud på nye eventyr. Vi klargøre og servicerer alle ure som sikkerhed for originalitet samt funktionalitet. Ved køb af Pre-Loved ure, medfølger der 2 års Klarlund service garanti som dokumentation på klargøring og service før salg.

Oplev vores Pre-Loved sortiment her

Ønsker du at se nærmere på hvad vi har og har haft af sortiment på vores Pre-Loved Collection kan du følge med på vores Instagram via linket:

Instagram Klarlund_Preloved

Kig forbi Klarlund og se vores nuværende Pre-Loved Collection

Det er vigtigt for os at kunne tilbyde vores kunder den efterspørgsel der har været efter køb og salg af brugte ure. Vi ønsker at dele vores viden og passion for uret og dets unikke egenskab til at leve længe så frem det passes og plejes rigtigt, så dets tidshistorie kan forsætte.

Klarlund håber, at du med vores Pre-Loved Collection kan finde det ur du har været på jagt efter af give en historie!

Har du et ur du ønsker at sælge?

Vil du gerne give dit ur og dets historie videre til en ny ejer, opkøber Klarlund high-end kvalitetsure, der er i god stand fra eksklusive mærker. Ønsker du at sælge dit ur, som skal være fra en udgået kollektion, ser vores eksperter gerne på det og vurderer om uret kan indgå i vores Pre-Loved Collection. Kom forbi vores forretning på strøget eller kontakt os på mail: preloved@klarlund.dk