ure Rolex smykker & diamanter bryllup forretninger

Unikke kunder kræver
UNIQUE SMYKKER

Unique-kollektionen er haute joaillerie, unikasmykker i højeste kvalitet. I forlængelse af fortidige bestillingssmykker og med respekt for traditionen, suppleret med fornyelse fra det nye årtusindes æstetik, har prestigekollektionen "Unique by Klarlund" set dagens lys.

køb i webshop

Diamantguide

Tryghed & garanti

klarlund unique ringe
klarlund unique fingerringe
klarlund håndværk og kundskab

Håndværk og
menneskekundskab

Unikasmykker stiller høje krav til guldsmedenes kompetence og ekspertise, uddannelse og erfaring inden for det gammeldags, tidskrævende håndværk. Smykkerne bygges op fra grunden, og det gør kreationerne til designmæssige forbilleder. Den primære udfordring ved unikasmykkers tilblivelse består i at opfylde ønsker og matche en person med hendes helt personlige smykke.

Kun de bedste
Materialer

Klarlunds gemmologer har de seneste årtier købt specielle og exceptionelt smukke ædelsten, når mulighederne har budt sig rundt om i verden. Unikasmykker handler om en eksklusiv drømmeværdi – at kunne smykke sig med noget, som ingen andre ejer eller kan gøre sig forhåbninger om at eje. En unik sten kan være altafgørende for et smykkes karakter.

Diamantguide

Tryghed & garanti

klarlund kun de bedste materialer
klarlund det kongelige teater
klarlund det kongelige teater

UNIKT NOK TIL
DET KONGELIGE TEATER

Designer Marianne Eriksen Scott-Hansen har udformet et sæt unikke smykker til udstillingen ”Styrke & Skønhed – kongelige balletsmykker” i forbindelse med opsætningen af balletten ”La Bayadère”. Unique Collection by Klarlund vedbliver med at hylde de æstetiske principper om balance og proportion og opfylder kravet om ypperligt håndværk, der kan realisere ambitionerne.

klarlund det kongelige teater

Klarlunds egne guldsmede

Når der skabes et nyt smykke starter det oftest med en skitse på papir. Ideen kommer fra designeren eller fra en kunde, som har et særligt ønske.

klarlund skaber nye smykker

Smykket modelleres op i voks, som bliver fæstnet i en cylinder og herefter overhældt med gips. Gipsen varmes op, så voksen smelter væk, og ned i gipsformen hældes flydende ædelmetal.

klarlunds egne guldsmede

Når ædelmetallet er kølet ned og løsnet fra gipsen, er et råt smykke ved at tage form. Smykkets metaldele files.

klarlund smykke ved at tage form

Dernæst fattes ædelsten på smykket. Når de sidste sten er fattet, poleres smykket op.

klarlund fatter sten i ring