18. januar 2023
Invitation til Wedding Days

Klarlund inviterer til Wedding Days

Skal I giftes i 2023, kan I denne dag finde inspiration til jeres bryllup. Vores smykkeeksperter guider jer til valget af de perfekte vielsesringe, der gør den store dag til noget helt særligt og uforglemmeligt. 
Wedding Days afholdes lørdag den 25. februar og lørdag den 4. marts i forretningen på Østergade 22, 1100 København K. Vi holder åbent mellem kl. 10-16. 
Til Wedding Days byder vi på et glas, og I kan få en snak om de mange muligheder for at vælge de helt rigtige vielsesringe.

Tidsbestilling er nødvendigt for at deltage i dette event. Det gøres på wedding@klarlund.dk

Der er begivenheder, hvor intet skal overlades til tilfældighederne, hvor der ikke er plads til kompromiser. Derfor har vi fokus på selv de mindste detaljer i vielsesringene. Med Forever by Klarlund, får I et sæt vielsesringe, intet mindre end fuldendte. For ét er, hvordan ringene tager sig ud, og hvad I ønsker jer at signalere udadtil. Et andet er den lille unikke hemmelighed, der gemmer sig på ringenes inderside. I såvel brudens som i gommens ring er ordet ”FOREVER” indgraveret, og i O’et er monteret en lille fin diamant – der således bæres helt tæt på huden som symbolet på kærlighed og evig troskab.

Forever by Klarlund er en serie af klassiske vielsesringe, der udelukkende forhandles i vores egne forretninger. Ringene er fremstilet i gul-, hvid- eller rosa-guld, og kommer både i 14 og 18 karat. Ønsker I at få skabt vielsesringe i eget design, kan vi også bistå med dette. Det er muligt at arbejde med en lang række materialer og overflader, der kombineres med èn eller flere smukke diamanter. I forretningen kan I samtidig opleve udvalget af eksklusive morgengaver eller online her

I kan også få inspiration til vinene til middagen fra Celeste Vin, se brudekjoler fra Karim Design og brudebuketter fra Bering Flowers. Vi glæder os til at se jer i forretningen på Østergade 22.