14. september 2022
BILLETSALG: Klarlunds jubilæumsfest

Du er inviteret til Klarlunds store 75-års jubilæumsfest!

I anledningen af at Klarlund fylder 75 år i år, fejrer vi det med Nordens største ur- og smykkebegivenhed. Vi slutter jubilæumsåret af med et brag af en fest, hvor 3.200 gæster kan fejre det sammen med os i Øksnehallen. Sammen med vores brands skaber vi rammerne for en eksklusiv fejring, og du kan være med. Læs mere her hvordan du køber billetter og deltager i fejringen med os. Prisen for at deltage i festlighederne er 150 DKK pr. billet.

Til jubilæumsfesten har du mulighed for at opleve og prøve en række af verdens nyeste og mest efterspurgte ure til mænd og kvinder. Det er her du kan prøve drømmeuret og møde nogle af verdens førende eksperter.

Du kan også opleve Klarlund Pre-Loved Collection, et koncept hvor vi hylder urets historie. Alle ure i Klarlund Pre-Loved Collection er nøje udvalgt og indkøbt af Klarlunds passioneret eksperter og urmager. Hvis du selv har et ur der fortjener en ny ejer, er du velkommen til at tage det med, så vores dygtige urmagere kan kigge på det.
Du kan også gå på opdagelse i Klarlunds smykkeunivers med masser af strålende diamanter og eksklusive smykker. Du kan allerede nu deltage i vores smykkekonkurrence, hvor du har mulighed for at vinde 50.000 kr. til Klarlund Jewellery. Læs mere om hvordan du deltager her.

I kaffebaren byder vi på en kop frisk brygget kaffe fra Nespresso og i den populære cocktailbar kan du få en forfriskende cocktail fra Nohrlund.

Kom til jubilæumsfest søndag den 13. november i Øksnehallen. Læs mere og køb billet her.

Vi glæder os til at fejre vores jubilæum med dig.

Du kan opleve følgende ur-brands til jubilæet

Du har selvfølgelig også mulighed for at opleve Klarlund Jewellery. Se vores udvalg af smykker her eller i vores forretninger.