15. september 2021
Klarlund Expo 2021

Endelig er Nordens største ur- og smykkebegivenhed tilbage. Efter et års Covid-19 pause er Klarlund Expo tilbage, vi åbner igen op for 2.400 besøgende i Børsens historiske lokaler.

Vi er stolte over at kunne præsentere alle vores mærker, der glæder sig til at fremvise eksklusive ure og fortælle mange fascinerende ur-historier ved dette års Expo. Du kan opleve og prøve en række af verdens nyeste
og mest efterspurgte ure til mænd og kvinder. Samtidig er det første gang vi har fornøjelsen af at byde Blancpain
velkommen på Expo. Som et af de ældste urmærker i verden, har de fokus på historien
og medbringer helt særlige vintage ure fra af deres museum.

Du kan besøge udstillingen lørdag eller søndag d. 13-14. november. Tidligere år har der været total udsolgt alle dage,
så bestil billetten med det samme, hvis du vil være sikker.
Billetten koster 150 kr.
Køb billet her

I år vil du også kunne opleve vores nye Klarlund Pre-Loved Collection, et koncept hvor vi hylder urets historie hvor det har været elsket, båret og respekteret af en tidligere ejer. En historie, en ny ejer vil kunne bygge videre på. Alle ure i Klarlund Pre-Loved Collection er nøje udvalgt og indkøbt af Klarlunds passionerede eksperter og urmagere.
Hvis du selv har et ur der fortjener en ny ejer, er du velkommen til at tage det med,
så vores dygtige urmagere kan kigge på det.

I år vil du også kunne gå på opdagelse i Klarlunds smykkeunivers, hvor vi bl.a. lancerer vores nye kærlighedskampagne. Der vil være rig mulighed for at se masser af strålende diamanter og eksklusive smykker, både smukke fingerringe, armbånd, halskæder og øresmykker – sammen med forlovelsesringe og vielsesringe fra Forever by Klarlund. 

Hos parisiske Chaumet kan du opleve mærkets mange eksklusive smykker, og i samme område vil der også være et stort udvalg af elegante perlesmykker. Lige fra de smukke gyldne South Sea perler, til de klassiske hvide ferskvandsperler
og Tahiti perlens mørke sortblå farvespil.

I kaffebaren byder vi på en kop frisk brygget kaffe fra Nespresso. Sidst, men ikke mindst, vil Wild Distillery servere 3 lækre drinks baseret på deres gin og vodka der er destilleret med urter og planter, plukket i den Bornholmske natur.

Bemærk, at hvis du skulle blive fristet til at købe et ur eller smykke på udstillingen,
følger der en flaske Wild Distillery gin med fra Klarlund.

Vi glæder os til at se dig!

Køb billet her