14. januar 2022
Invitation til Klarlund Wedding Days

Vi byder jer velkommen til Wedding Days hos Klarlund. Her får I inspiration til brylluppet, og vores eksperter guider jer til valget af de perfekte vielsesringe, der gør den store dag til noget helt særligt og uforglemmeligt. 

Begrænset antal pladser, reservér jeres plads ved at skrive til wedding@klarlund.dk

Klarlund Wedding Days afholdes lørdag den 5. og den 12. februar i forretningen på Østergade 22, 1100 København K. Vi holder åbent fra kl. 10-16. Til Wedding Days kan I møde vores smykkeeksperter og få en snak om de mange muligheder for at vælge de helt rigtige ringe. Samt kan I blive inspireret af elegante brudekjoler fra Karim Design samt se Florist, Lars Jons brudebuketter i unikke designs. Derudover byder Confecture Copenhagen på romantiske hjerte-chokolader, mens Celeste vin serverer og vejleder om vine til brylluppet.

Forever klarlund vielsesringe med par

Kunsten at skabe ringe, der varer forever

Der er begivenheder, hvor intet skal overlades til tilfældighederne, hvor der ikke er plads til kompromiser. Derfor har vi fokus på selv de mindste detaljer i vielsesringene. Med Forever by Klarlund, får I et sæt ringe, der er intet mindre end fuldendte. For ét er, hvordan ringene tager sig ud, og hvad man ønsker at vise udadtil. Et andet er den lille unikke hemmelighed, der gemmer sig på ringenes inderside. I såvel brudens som i gommens ring er ordet ”FOREVER” indgraveret, og i O’et er monteret en lille fin diamant – der således bæres helt tæt på huden.

Vielseringe er stærke symboler på evig kærlighed. Og med Forever by Klarlund har vi skabt en serie af klassiske vielsesringe, der udelukkende forhandles i vores egne forretninger. Ringene er fremstilet i gul-, hvid- eller rosa-guld, og kommer både i helt klassiske designs og moderne, med eller uden diamanter. Ønsker I at få skabt vielsesringe i eget design, kan vi også bistå med det. Det er muligt at arbejde med en lang række materialer og overflader, der kombineres med en eller flere smukke diamanter. I forretningen kan I samtidig opleve udvalget af eksklusive morgengaver i forretningen eller online her

Klarlund vielsesringe

Til eventet kan I opleve inspiration til vielsesringe men også til selve brylluppet. Karim Design er en familieejet brudekjolebutik baseret på udsøgte franske blondebroderier og sten af høj kvalitet, hvilket får deres karakteristiske designs til at skille sig ud fra andre.

Florist, Lars Jon præsenterer de smukkeste brudebuketter i unikke designs. Brylluppet er livets store kærlighedsfest, og her er blomsterdekorationer den mest elegante og livsbekræftende måde at skabe et rum og frembringe den stemning, du ønsker dig. Florist Lars Jon er mødet mellem håndværk og kunst, mellem rum og dekoration og mellem kærlige hilsener og store events.

Derudover vil Celeste vin servere lækre bobler og vejleder om vine til brylluppet i forretningen. Celeste vin importerer piemontesiske vine med fokus på høj kvalitet. Indehaveren, Celeste har været i mesterlære hos Giorgio Rivetti, ejer af det verdenskendte vinhus ‘La Spinetta’ og Italiens ældste metodo-classico vinhus ‘Contratto 1867’. 

Confecture Copenhagen byder på håndlavet kvalitetschokolade, fremstillet i butikken på Christianshavn. Sortimentet varierer efter sæson og humør, mens klassikere med et twist altid vil være på hylderne.

Foretag en tidsbestilling for at deltage til dette event på wedding@klarlund.dk