ure Rolex smykker & diamanter bryllup forretninger

PRØV SUBMARINER HOS KLARLUND

Rolex Submariner med det ikoniske design er indbegrebet af et dykkerur. Modellen blev lanceret i 1953 og er løbende blevet opdateret. Besøg en af vores forretninger og prøv urene. Vi er Nordens største Rolex-forhandler med flest ure på lager. Du bliver betjent af faglige eksperter, og når du køber dit Rolex hos os, får du et gratis garantitjek efter to år samt en udvidet garanti på fire år. Skal du bruge prisen på et ur, så ring til os på tlf. 3311 5310.

Historien om
Submariner

Rolex Modeller

historien om Submariner

Den østerstætte
urkasse

Introduktionen af Rolex Oyster, den vandtætte og hermetisk lukkede urkasse der beskytter armbåndsurets skrøbelige urværk mod vand og
smuds på hidtil uset vis, er et glanseksempel Rolex konstante forbedringer af armbåndsuret.

Tilbage i 1927 svømmede den unge Mercedes Gleitze over den Engelske Kanal som den første kvinde nogensinde. Den berømte østerstætte urkasse, som Mercedes svømmede med på armen, benyttes stadig i dag til de fleste af Rolex’ ure.

Unikke tekniske fremskridt

Teknikken bag Oyster-urkassen er i særklasse, og kassen består kun
af tre dele, hvorfor den er lettere at holde tæt med kun få pakninger. Det unikke ved forbedringen blev understreget af, at samtlige schweiziske urfabrikker tog Oyster-kassen i brug, da patentet i 1976 udløb efter 50 år.

I 1931 kom Rolex næste markante forbedring og revolution af armbåndsuret, nemlig det selvoptrækkende ur, Rolex Perpetual.

andre urmærker