ure Rolex smykker & diamanter bryllup forretninger

Rolex sky-dweller

Rolex Sky-Dweller er globetrotterens ur, som med et design der perfekt forener avanceret teknik med brugervenlighed. Uret har dobbelt tidszonevisning, så man hel tiden kan se, hvad klokken er lokaltid, og hvad klokken er et givet sted.

Historien om
Rolex grundlægger

Rolex Modeller

historien om Rolex grundlægger

EN HÅRD OG
PRÆCIS START

Hans Wilsdorf etablerede i 1905 Wilsdorf & Davis sammen med sin svoger, Alfred Davis. Firmaet var fundamentet for det respekterede urmærke, der i dag er Rolex. Firmaet etablerede et samarbejde med urfabrikken Aegler, der sikrede Wilsdorf retten til at sælge Aegler armbåndsure i England.

Der hersker en del mystik og uenighed omkring oprindelsen af navnet Rolex. Den enkle forklaring er, at navnet blot er udledt af det engelske ”rolling export”. Andre forklaringer er lidt mere komplekse og går på, at navnet er udledt af den franske talemåde ”horlogerie exquise”, der på dansk kan oversættes til ”udsøgt urmageri”.

ARMBÅNDSURE
GØRES PÅLIDELIGE

Aegler leverede urværker af meget høj kvalitet og for at imødegå datidens opfattelse af, at armbåndsure var upålidelige, blev værkerne testet i anerkendte tidlaboratorier i Bienne. Klasse A-ratingen kom i hus, og siden forlangte Hans Wilsdorf, at alle Rolex’ urværker levede op til disse normer for kronometre.

Der er ingen tvivl om, at Hans Wilsdorf ud over en udsøgt sans for kvalitet også havde et skarpt øje for PR og markedsføring. Det vidner den måde, Rolex gang på gang forstod at blive associeret med de store og skelsættende begivenheder, som hele verdens øjne på et givet tidspunkt var rettet imod, om.

andre urmærker