ure Rolex smykker & diamanter bryllup forretninger

ROLEX SEA-DWELLER & DEEPSEA

Rolex Sea-Dweller 4000 og Deepsea er ikoner blandt dykkerure, skabt af Rolex i 1967. Begge modeller har helium-ventil og er designet til at kunne klare ekstreme dybder. Besøg en af vores forretninger og prøv urene. Vi er Nordens største Rolex-forhandler med flest ure på lager. Du bliver betjent af faglige eksperter, og når du køber dit Rolex hos os, får du et gratis garantitjek efter to år samt en udvidet garanti på fire år.
Når du skal bruge prisen på et ur, så ring til os på tlf. 3311 5310.

Historien om
Rolex Deep Sea

Rolex Modeller

historien om Rolex Deep Sea

Rolex på
10.916 meters dybde

Med Rolex Submariner understregede urfabrikanten i 1953, at Rolex kunne levere endog meget hårdføre ure, der fungerer selv ved enorme tryk under havets overflade. Rolex Submariner er således garanteret vandtæt ned til mindst 100 meters dybde.

Siden kom andre og endnu mere hårdføre Rolex-ure til. Den ultimative test bestod af en eksperimentel udgave af et Rolex Oyster kaldet Deep Sea Special. Uret blev i 1960 fastspændt udenpå ubåden Trieste, der dykkede ned til den uhørte dybde af 10.916 meter.

Deep Sea anno 1960

Uret kom intakt op igen fra turen til bunden af Marianergraven med et spillevende urværk og uden en dråbe vand indeni. Det havde været nede på en dybde, hvor der var et tryk på et ton per kvadratcentimeter.

andre urmærker