ure Rolex smykker & diamanter bryllup forretninger

Prøv Rolex Explorer hos Klarlund

Eventyrlyst, udholdenhed og store bedrifter - Rolex Explorer er uret, der blev skabt til opdagelsesrejsende. Besøg en af vores forretninger og prøv urene. Vi er Nordens største Rolex-forhandler med flest ure på lager. Du bliver betjent af faglige eksperter og når du køber dit Rolex hos os får du et gratis garantitjek efter to år samt en udvidet garanti på fire år. Skal du bruge prisen på et ur, så ring til os på tlf. 3311 5310.

Historien om
Rolex Explorer

Rolex Modeller

historien om Rolex Explorer

Med på
verdens tag

Rolex fungerer også upåklageligt i højden. Det mest kendte eksempel på, at Rolex er med der, hvor mennesket aldrig har været før, er det faktum, at uret i 1953 var med til at hjælpe de første mennesker op på verdens tag. Der sad et Rolex Oyster Perpetual på armen af både Sir Edmund Hillary og den nepalesiske sherpa Tenzing Norgay, da de som de første mennesker i verdenshistorien besteg Mount Everest. Urene kommer ligeså helskindede ned fra de 8.848 meter, de store kuldegrader og den tynde luft, som bærerne af de hårdføre ure.

Rolex kan modstå
magnetfelter

I 1956 understreger Rolex sin position som specialiseret værktøjsur med Rolex Milgauss, der er produceret på en måde, så det kan modstå endog stærke magnetfelter og fungere præcist i felter med helt op til 1000 gauss. Normen havde tidligere været 60-70 gauss, og Rolex præsenterer dermed en markant forbedring.

I 2005 introducerede Rolex den nyudviklede blå Parachrom-fjeder, der kan modstå magnetiske felter og er mange gange mere modstandsdygtig overfor stød.

andre urmærker