ure Rolex smykker & diamanter bryllup forretninger

Rolex Datejust 36 mm og 41 mm

Datejust er det klassiske Rolex med mange muligheder for at kombinere skive, krans og lænke - og skabe et personligt ur. Besøg en af vores forretninger og find din favorit. Vi er Nordens største Rolex-forhandler med flest ure på lager. Du bliver betjent af faglige eksperter, og når du køber dit Rolex hos os, får du et gratis garantitjek efter to år samt en udvidet garanti på fire år. Skal du bruge prisen på et ur, så ring til os på tlf. 3311 5310.

Historien om
Rolex

Rolex Modeller

historien om Rolex

en hård og
præcis start

Hans Wilsdorf etablerede i 1905 Wilsdorf & Davis sammen med sin svoger, Alfred Davis. Firmaet var fundamentet for det respekterede urmærke, der i dag er Rolex. Firmaet etablerede et samarbejde med urfabrikken Aegler, der sikrede Wilsdorf retten til at sælge Aegler armbåndsure i England.

Der hersker en del mystik og uenighed omkring oprindelsen af navnet Rolex. Den enkle forklaring er, at navnet blot er udledt af det engelske ”rolling export”. Andre forklaringer er lidt mere komplekse og går på, at navnet er udledt af den franske talemåde ”horlogerie exquise”, der på dansk kan oversættes til ”udsøgt urmageri”.

armbåndsure
gøres pålidelige

Aegler leverede urværker af meget høj kvalitet og for at imødegå datidens opfattelse af, at armbåndsure var upålidelige, blev værkerne testet i anerkendte tidlaboratorier i Bienne. Klasse A-ratingen kom i hus, og siden forlangte Hans Wilsdorf, at alle Rolex’ urværker levede op til disse normer for kronometre.

Der er ingen tvivl om, at Hans Wilsdorf ud over en udsøgt sans for kvalitet også havde et skarpt øje for PR og markedsføring. Det vidner den måde, Rolex gang på gang forstod at blive associeret med de store og skelsættende begivenheder, som hele verdens øjne på et givet tidspunkt var rettet imod, om.

andre urmærker