ure Rolex smykker & diamanter bryllup forretninger
klarlund Expo 2017

om exhibition

Klarlund 70th Anniversary Exhibition 2017

Glæd dig til dette års Klarlund Fine Watch & Jewellery Exhibition på Børsen i København. I anledning af Klarlunds 70-års jubilæum kan du nemlig se frem til at opleve endnu flere eksklusive og værdifulde ure og smykker i endnu flottere omgivelser.

Det er sjette gang, vi afholder udstillingen, og igen i år vil en række af verdens førende producenter præsentere ure og smykker, du ikke kan opleve andre steder i Danmark. Det er her, du kan prøve drømmeuret og møde nogle af verdens førende eksperter.

Du kan besøge udstillingen fredag, lørdag eller søndag. Tidligere år har der været totalt udsolgt alle tre dage, så bestil billetten med det samme, hvis du vil være sikker. Køb din billet inden 1. november og deltag samtidig i lodtrækningen om lækkert merchandise, fra Rolex, Omega, Hublot, Panerai og Schoeffel.

En af de ting, vi glæder os særligt til at præsentere på årets udstilling, er de avancerede og unikke ure fra Andersen Genève. Bag navnet gemmer der sig en af verdens dygtigste urmagere, danske Svend Andersen.

Parisiske Chaumet har skabt smykker til mange europæiske kongehuse, også det danske. Kongehusets smykker fra Chaumet findes i dag på Rosenborg. På Expo vil du i år kunne se nogle helt enestående, historiske smykker fra Chaumets egen samling.

Vi opdaterer løbende programmet og de deltagende ur- og smykkebrands her på siden, så følg med.

Vi håber, vi ses på Børsen til november, når vi inviterer til Klarlund Fine Watch & Jewellery Exhibition og 70-års jubilæum.

Klarlund Fine Watch & Jewellery
Exhibition afholdes på Børsen i København.

Blandt de mange urmærker på udstillingen er Hublot, Chaumet, Glashütte Original, IWC, OMEGA, Panerai, Rolex, TAG Heuer, Tudor og Vacheron Constantin.

Der præsenteres en lang række nyheder fra de internationale urmesser, som her kan opleves for første gang i Danmark.

I de stemningsfulde lokaler på Børsen er der både stande med ure, smykker, perler og arbejdende værksteder.

Klarlunds urværksted er Nordens største. På udstillingen kan du møde urmagerne og få et indblik i en verden med ekstrem finmekanik.

Du kan få prøvet en masse eksklusive ure og finde dit yndlingsur.

I sektionen med smykker kan du også finde et stort udvalg af
perler og perlesmykker, som eksperterne fra Schoeffel medbringer til Danmark.

Rolex-standen er placeret centralt i Børssalen. Her kan du se og prøve både de nyeste og de klassiske modeller, som Explorer, GMT-Master, Submariner, Daytona osv. Der er også en udstilling af enestående vintage Rolex-ure.

I Børsens Bibliotek kan du nyde kaffe fra Nespresso, et glas portvin fra Vintageportvin.dk samt forfriskninger fra Diageos bar. Diageo er verdens førende producent af spiritus.

Du kan komme helt tæt på de fantastiske ure og smykker og blandt andet møde eksperterne og designerne.

Som noget nyt i år vil du også kunne opleve en stand med ure fra Andersen Genève.

Det vil være muligt at gøre et kup blandt udvalgte ure og smykker, hvor der kan spares 25% - 70%.

Køb Billetter

Der er kun et begrænset antal billetter til udstillingen og de tidligere år har der været helt udsolgt. Billetpris 100 kr.
Køb din billet inden 1. november og deltag i lodtrækningen om lækkert merchandise, fra Rolex, Omega, Hublot, Panerai og Schoeffel.

Fredag 17. november 2017

Kl. 15.00-17.00
Exhibition på Børsen
er åben for publikum.

Kl. 18.30-21.00
Exhibition på Børsen er kun
åben for indbudte gæster.

Lørdag 18. november 2017

Kl. 11.00-13.00
Exhibition på Børsen
er åben for publikum.

Kl. 13.00-15.00
Exhibition på Børsen
er åben for publikum.

Søndag 19. november 2017

Kl. 11.00-13.00
Exhibition på Børsen
er åben for publikum.

Kl. 13.00-15.00
Exhibition på Børsen
er åben for publikum.

klarlund Expo 2017

de største mærker

Vi er stolte af at kunne præsentere mange af verdens mest eksklusive
ur- og smykkemærker, som endnu en gang har givet sig tid til at gæste København og Klarlunds Fine Watch & Jewellery Exhibition.

Her får du en kort introduktion til de mange mærker, vi præsenterer på Børsen den 17.-19. november. Urene og smykkerne opleves bedst live, hvor mærkernes eksperter kan fortælle meget mere og besvare dine spørgsmål.

Vacheron Constantin, grundlagt i 1755 i Schweiz, er et ekstravagant urmærke, der rettelig omtales som små urkunstværker til håndleddet.

vacheron-constantin.com

Audemars Piquet, grundlagt i 1875 i Schweiz, er et progressivt urmærke, kendt for at skabe komplicerede, avancerede og eksklusive ure.

audemarspiguet.com

Rolex, grundlagt i 1905, er glanseksemplet på det kompromis-
løse, slidstærke, pålidelige og præcise mekaniske værkstøjsur.

rolex.com

Panerai blev grundlagt i 1860 i Italien, og mærkets militærreferencers indflydelse på designet understreger Panerais yderst unikke profil.

panerai.com

Glashütte Original er et high end urmærke fra Tyskland, kendt for at producere egne urværker og de fineste urdesigns.

glashuette-original.com

IWC blev grundlagt i 1868 i Schaffhausen i Schweiz og drives den dag i dag af en passion for innovation og tekniske nyskabelser.

iwc.com

Omega blev grundlagt i 1848 i Schweiz og er i dag et af verdens mest kendte og eftertragtede urmærker.

omegawatches.com

Hublot, grundlagt i 1980 i Schweiz. innovative materialesammensæt- ninger og banebrydende design braget ind på den globale urscene.

hublot.com

TAG Heuer, grundlagt 1860 i Schweiz, er et teknisk innovativt mærke, der er synonymt med racerkørere, motorsporten og præcis tidtagning.

tagheuer.com

Chaumet, Grundlagt i 1780 i Paris, er et af smykkeverdenens mest ikoniske mærker. Chaumet har skabt smykker til flere kongehuse, også det danske.

chaumet.com

Tudor blev skabt af Rolex i 1946 i Schweiz, og er et moderne urmærke med aristokratiske aner i form af navnets britiske, adelige ophav.

tudorwatch.com

Chanel blev grundlagt i 1908 i Paris, og forfinet håndværk, fornemme detaljer og attraktive design kende- tegner dress-urene fra Chanel.

chanel.com

Schoeffel, grundlagt i 1921 i Tysk- land, kreerer perlesmykker der hylder femininitet, og som udstråler luksus og kompromisløs eksklusivitet.

schoeffel-pearl.com

Klarlunds egne smykkelinjer, grund- lagt i 1947 sammen med virksomhe- den, er kendetegnet ved at udstråle klassisk, tidløs og enkel elegance.

klarlund.dk
klarlund Expo 2017

kontakt klarlund